Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Skördetröskan

  Det fick bli nytt alltihop att räta rätta hela skruven gick inte,Bengan på Lantmännen Maskin monterade på den nya skruven och provkörde till Martns belåtenhet så tyst har den alldrig gått sa han till Bengan.KL två kunde jag äntra tröska med en viss bävan,vad händer nästa gång tro? Om tröskan håller ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete
 • Skaylift

  Som sakt rensa takrännor är ett roligt arbete. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete
 • Skylift

  Med en skylift är det en barnlek att spika fast sönderblåsta takplåtar på ladugården för att inte prata om att göra rent alla takrännor på höga byggnader,så här kan gamla stegar slänga sig i väggen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete
 • Kortautomater

  På många stora parkeringsplatser-hus tar man bara kort från bensinbolag så vi som bara har VISA kort måste vara försedda med växel,när jag var på Näl senast fick jag gå in och växla och dom var inte särsilt förtjusta över detta men man kan ju SMS a Ja Ja.I går var vi några från H-föreningen ute vid ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • EPA traktor

  Måste visa akterspegelen den går inte av för hackor sätet kan höjas och sänkas med en bult genom röret i mitten men vilken patina den skulle vilken expert som helst på Antikrundan att falla i trans,att det går åt litevis med rostlösare förstår ni nog men inget är gratis.Snökjedjorna ingick i priset. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela