Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-07-14
  Svamptider

  Eva och Kent på station låg inte på latsidan i söndags,medan jag städade bort björkarna i Grebbestad så knallade Kent till skogs för att ta vara på skogens gula guld och det gjorde han med besked som synes,själv gick jag till skogs men hittade ingen svamp tröstar mig med att jag slipper rensa vilket... (Läs mer)

  28 kommentarer

  Natur • 2015-07-12
  Grattis

  Ett stort grattis till vinnarna som blev jymppa med många pauser.Det känns bra att Säm håller stilen Örjan. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2015-07-12
  Carnival

  Vädret brukar vara bra men detta va nog det bästa på många år,jag vågar påstå att det var rekordmyck folk som såg tåget. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2015-07-11
  Carnivalsväder

  Sveriges älsta Festival är Carnivalen eller som det också heter Badortens dag i Grebbestad,det är inte dåligt eller hur? Det är inte många gånger som det har regnat denna dag.Jag har lovat att hjälpa till med carnivalståget så att dom startar i tid och att det inte blir för långt avstånd mellan vagn... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2015-07-10
  Carnival-1

  I går eftermiddag när jag lövade i Grebbestad var det en riktig sommar dag jummet i luften massor av folk (som jag inte kände) strosade längst bryggorna några satt och åt glass och annat.Vid T-bryggan träffade jag Staffan Greby som var på G som jag,det är nåt som fattas när det gäller metartävlingen... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  SommarDela