Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-08-13
  Städa

  Det var några år sedan takrännorna på huset till Magnussons gård på Säm blev städade men nu när solen skiner är det hög tid att rensa dom,det var mer skit i dom än jag trodde,senare i höst har Arne lovat hjälpa mig att byta vindskivor.På lördag skall Arne och jag till Lysekil på tändkulans dag,månad... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2015-08-08
  Hovslagarens trädgård

  Hur en trädgård skall se ut är väl något för betraktarens öga,i detta fall står det en skylt som talar om att det är en trädgård. (Läs mer)

  1 kommentar

  Boende • 2015-08-03
  Maskinträff 2

  Det blev fest på natten för Peter fyllde år och så förlovade han sig,grillen var en grill för dom store pöjkarna se bilden,någon sa att deras förlovningsringar var kolvringar men jag vet inte för så små kolvar finns väl bara i modellmotorer. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-08-03
  Maskinträff

  Maskinträff hos Peter Bärgare utanför Tanumshede blev en riktig fullträff det kom under två dagar 2000 personer,här sken nostalgin i kapp med solen,att se en gammal lingrävare lasta jord på en gammal BM dumpers eller se och höra en lokomobil driva en stenkross kan få vilken musikälskare att falla i ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-07-28
  Ulseröds Kvarn

  Den regniga hösten i fjol gjorde att vägen till kvarnen blev så  sönderkörd att köra upp med annat än med traktor var omöjligt,Flemming Arvidsson fick i uppdrag att reparera vägen när den blev upptorkad,det var en del kvar att måla på kvarnen så Flemming åtog sig att även ordna detta,nu är detta åtg... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela