Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Änterligen

  Nu stämmer verkligheten överens med kartan ( sjökortet ),vid Ulseröd så finns kvarnsynbolen med vingar och nu också i verkligheten. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • sommar Kungsljus

  När John-Erik för 11 år sedan satte grävskopan i marken för att börja med med tomten till vårat hus fick han se en gul blomma på tomten han planterade den utanför tomten och där stod den men nästa år kom den inte tillbaka,men ett par år senare kom den tillbaka och nu är det gult över halva tomten de... (Läs mer)

  1 kommentar

  Natur
 • Sommar

  Vi fick avbryta arbetet med kvarnen när vi såg att vi behövde mer ställningar så vi fortsätter om några veckor.Den som vill läsa mer om kvarnarbetet kan gå in på tanum.se och i sökrutan skriva in ulseröd kvarn.Ett vajande kornfält är vid denna tid otroligt vackert det ser ut som jättestort sammetstä... (Läs mer)

  1 kommentar

  Sommar
 • Ett stort lyft för Tanum kommuns kultur byggnader

  Trots en blåsig dag fick vi upp alla vingarna,i morgon skall vridstockar upp. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Torka på gott och ont

  När jag nu sitter på kontoret måndag kväll och ser hur fint det regna fick jag titta i almenackan när det regnade sist och si det är hela 7 veckor sedan.Vad är det för gott med torkan bortsett från sniglarna som håller sig borta? Jo våra ganska styva lerjordar behöver djup tjäle eller en riktig torr... (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela