Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 75

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-07-02
  Hemvärnet


  Efter 43 år inom Hemvärnet så har jag varit på Skredsvik och lämnat in min utrustning,men jag har en garderob full med gamla och nyare uniformer för man vet ju inte det kan komma till pass till maskerader eller karnevaler,jag har hjälpt Strömstads musum med kläder och annat för en utställning om ber... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Fritid • 2014-06-26
  Vargstängsel  Nä detta är inget vargstängsel,utan jag vill belysa att ett elstängsel är inget man bara sätter upp och så är allt klart.Gräset skall ju gro och bli mat till tamdjur på bete,men om man inte sköter elstängselt dvs håller borta gräs från trådarna så leder gräset strömmen till marken och då blir det in... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2014-06-21
  Falkeröd


  Midsommarfirandet på Falkeröd drog en rekordpublik,jag har alldrig sett så mycke folk där tidigare,det fina vädret var nog orsaken men jag känner att misommarfirandet är en större högtid för svenskarna än vår nationaldag framförallt är det barnens dag. (Läs mer)

  10 kommentarer

  Kultur • 2014-06-16
  Inget är sig likt


  Jordgubbar till midsommar är vi vana vid,men blåbär till midsommar det har jag inte varit med om,men nu har jag det.Dick i blåbärsskogen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2014-06-08
  Gotland  Solens och vindarnas ö men när Elisabeth och jag var där i veckan fanns  varken sol eller vindar. Det finns myck att se på ön mer än det man vanligen läser om.Vi besökte Lärbo krikssjukhus,det byggdes upp när kriget startade 1939 blev klart 1942 men blev känd för att när kriget slutade 1945 tog man ... (Läs mer)

  8 kommentarer

  AllmäntDela