Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Ett stort lyft för Tanum kommuns kultur byggnader

  Trots en blåsig dag fick vi upp alla vingarna,i morgon skall vridstockar upp. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Torka på gott och ont

  När jag nu sitter på kontoret måndag kväll och ser hur fint det regna fick jag titta i almenackan när det regnade sist och si det är hela 7 veckor sedan.Vad är det för gott med torkan bortsett från sniglarna som håller sig borta? Jo våra ganska styva lerjordar behöver djup tjäle eller en riktig torr... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Ulseröds kvarn

  Ronny Dahlberg och Jan-Åke Sörensson har nu skruvat-spikat klart vingarne,spännvidden är ca 15 m och väger totalt ca 1600 kg.På tisdag den 21a så sätts ställningar upp och onsdag körs vingarne till kvarnen för vi spar tid när dom skall upp,håller bara vädret blir det den 27-28 juni. (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Soptipp

  När Martin kom ut en morrgon hade någon varit och tippat en kärra med trykt trallvirke vid gården,har man jordbruk så är man van att någon inte orkar åka till tippen och slänga skräp,jag skall vara ärlig och säga att det är inte ofta men det har inträffat,i detta fall måste Martin lasta allt på bils... (Läs mer)

  5 kommentarer

  Landet
 • I Landsproblem!!

  U Landsproblem har vi alla hört talas om i flera årtionde deras problem med brist på både mat och vatten,men vad är ett I Landsproblem? Ett exempel,jag träffade en man härom dagen han största problem var att batteriladdaren till hans Golfbil hade gått sönder så nu fick han gå runt golfbanan!!!! (Läs mer)

  19 kommentarer

  AllmäntDela