Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kvarndag

  Kvarndagen blev en Kanondag ca 80 personer kom under dom 4 timmar som vi hade öppet och alla gav Tanums Kommun och Hembygsföreningen ett stort Tack för vårat arbete.Flemmin stod inne i kvarnen och pratade och jag på utsida,Margareta sprang med kaffe till oss.Kville och Skee Hembygdsförening kom inte... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Surfa på nätet

  Det är säkert många flugor som testat det men! När jag häromdagen skulle hämta traktorgrävaren var vägen spärrad av spindelnät,det är så vackert att man har svårt att ha sönder det.Det är lustigt att det är bara på hösten som man ser spindelnät så en kan undra om dom inte fångar flugor och insekter ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Nu har det hänt

  Jag har hört och läst om folk som fått E-brev där dom skall ärva milioner om vederbörande bara får ditt konto,och en del går påt för några tänker att det kan ju vara sant.Det finns en gyllende regel att låter det för bra så är det inte sant och det gäller både annonser och erbjudande.Jag har sparat ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Väret

  Jaggu ä de grant på hösten bare de höller öp.Nu har vi fått det riktiga höstvädret med klarblå himmel, lite småkyligt och med alla lövträd som börjar skifta i alla tänkbara färger.Jag tog den här bilden som är i från Grebbestad i går förmiddag.Nu väntar många på Hummerfiske och Älgjakt men för mig s... (Läs mer)

  1 kommentar

  Havet
 • Jäkelskap

  Elfel är det värsta som finns på en maskin,det är em massa varningslampor på en skördetröska en del skall lysa och en del inte beroende på om tröskan går eller ej.När Martin startade upp den här om dagen så inträffade detta att någon inte lyste när den skulle,han ringde och sa att du får titta på sk... (Läs mer)

  2 kommentarer

  ArbeteDela