Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kurragömma

  Martin har ungdjur på tre ställen ocg en av mina uppgifter är att se till djuren under sommaren,vad lagen säger om tillsynen av djur på bete tänker jag inte gå in på.Alla som varit och letat efter djur vet att dom kan gömma sig otroligt väl,i dag var en sån dag det saknades ett djur och jag letade o... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Änterligen

  Nu stämmer verkligheten överens med kartan ( sjökortet ),vid Ulseröd så finns kvarnsynbolen med vingar och nu också i verkligheten. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • sommar Kungsljus

  När John-Erik för 11 år sedan satte grävskopan i marken för att börja med med tomten till vårat hus fick han se en gul blomma på tomten han planterade den utanför tomten och där stod den men nästa år kom den inte tillbaka,men ett par år senare kom den tillbaka och nu är det gult över halva tomten de... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur
 • Sommar

  Vi fick avbryta arbetet med kvarnen när vi såg att vi behövde mer ställningar så vi fortsätter om några veckor.Den som vill läsa mer om kvarnarbetet kan gå in på tanum.se och i sökrutan skriva in ulseröd kvarn.Ett vajande kornfält är vid denna tid otroligt vackert det ser ut som jättestort sammetstä... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar
 • Ett stort lyft för Tanum kommuns kultur byggnader

  Trots en blåsig dag fick vi upp alla vingarna,i morgon skall vridstockar upp. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela