Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Barndommens Jul

  Jag minns bardomens jular som kall mycke snö och Julotta.Härom dagen tittade solen fram efter en lång tids frånvaro,jag tänkte vad kommer dagens barn att minnas om sina barndoms jular,inte snö,inte kallt,ja då har dom bara julottan kvar,fast det är nog inte många barn i dag som dras upp ur sängen i ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Barn på nytt?

  Man skulle kunna tro det, men årets julkalender är den bästa som gått på många år,jag ser framemot nytt avsnitt varje dag och har inte missat ett enda avsnitt.Vet inte vad barn har sagt men eftersom inget har skrivits  i tidningarna måste det vara en höjdare.Hoppas att den går till historien som en ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Familj
 • Skarpt Läge

  Jo då,det är tydligen skarpt läge för Suckarnas Bro på Säm,markägare och andra har fått medelande från trafikverket om planering om brobyte,dom var och provborrade i veckan så om var den nya bron blir det är väl det dom lärde skall tvista om,dom provborrade för 20 år sedan också så det är väl bäst a... (Läs mer)

  1 kommentar

  Framtiden
 • Lusia

  Lusiakröningen på Tanums köpcenter var både högtidlig och underhållande,det fanns både tradition och nytänkande.Att Tanumshede har fått en otrolig fin plats att hålla sådana här högtider på och det är välkommet,dom som inte varit på någon lusiskröning rekomonderar jag att åka dit nästa år, för jag f... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Julmarknad 3-11 Tanumshede

  Ersätt denna text med ditt innehåll (Läs mer)

  1 kommentar

  KulturDela