Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-06-11
  Köra traktor ägg

  Ensilageskörden ser ut att bli rekord bra trots regnet,kvaliten vet man inget om än men det kalla vädret gjorde att utvecklingen stannade av så man får hoppas på bra kvalite.Det är lite mjukt i backen men det älskar måsarna för då finns mycke mask under strängarna,måsarna tycker om att sitta på bala... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2015-06-04
  Invigning

  I går invigde kommunen sina nya lokaler i Tedacthuset som nu rymmer miljö,bygg och tekniska förvaltninge,det kommer att underlätta samarbetet mellan TN och M o B då dom tidigare satt i olika hus och fick gå ( springa ) emellan.Det var många besökare som kom inte minst före detta tjänstemän och polit... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-05-31
  Examensblommor

  Det är en vecka sedan jag plockade in dessa liljekonvalj,det är jag som ännu plockar in blommor eftersom Elisabeth inte är helt återställd efter benbrottet, det är tidigt med dessa blommor men nu är ett högtryck på väg in så dom blommar väl ut innan examen för skolelever.Jag träffade en person i For... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2015-05-27
  Väder

  Jag har alldrig sett så mycke osådd mark tidigare vid den här årstiden,pratade med en jordbrukare i Bullaren som berättade att han inte sått nått och var bekymmrad,mellan 60-90 mm regn gör att dom tunga jordarna inte går att komma ut på,men det är inte bara vårsådden som har problem Martin skulle sl... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2015-05-23
  Vägar

  Skogsvägen tog mycke stryk när virket kördes ut ur skogen i vintras,blöthålet utan för huset var det bara att fylla i stora stenbumlingar för att höja vägen ca en meter,som tur var finns det en hel del sten och grus på granngården Löse som Martin köpte för ett par år sedan så nu skall vägen hålla nä... (Läs mer)

  2 kommentarer

  ArbeteDela