Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Hotellrum

  Man får vad man betalar för heter det ju,men var det för kvadratmeter eller kubikmeter som Elisabeth och jag betalade för i detta hotellrum.Rummet är tre gånger högre än brett,frukosten serverades på rummet,jag tror vi åt i skiftes,toaletten skall vi inte tala om.Nu undrar ni vilket land vi befann o... (Läs mer)

  1 kommentar

  Boende
 • De Glada Grisarna

  Årets grisfest som är på trettondagen,hade i år temat serietidningar som vi minns från 40-50 talet,det var ju den här tiden som dessa tidningar fick sitt stora genombrott i Sverige,hur många ungar som läste varje tidning är svårt att bedömma men till slut var dom ganska sönderlästa.Till skillnad frå... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • 75 år

  Det är i år 75 år sedan Japanerna annföll USA s militärbas Pearl Harbor.Det finns nog inget som sätter sån fart på tecknisk och ideutveckling som krig,på gott och ont.Man kan förstå att USA blev förbannade på Japanerna så dom funderade på hur dom skulle straffa dom.Av alla ider så var denna att föda... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Svensk doping

  Här är bildbeviset på att Svenskarna var dopade under vinter OS i Lillhammer i Norge 1994,så då kan väl Norrmännen få dopa sig också fast det inte är i flytande form. (Läs mer)

  1 kommentar

  Framtiden
 • Barndommens Jul

  Jag minns bardomens jular som kall mycke snö och Julotta.Härom dagen tittade solen fram efter en lång tids frånvaro,jag tänkte vad kommer dagens barn att minnas om sina barndoms jular,inte snö,inte kallt,ja då har dom bara julottan kvar,fast det är nog inte många barn i dag som dras upp ur sängen i ... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela