Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-04-02
  Ulseröds Kvarn

  Vill visa dom gamla vristockarn som var ruttna.Det fortsatta arbetet med kvarnen kan ni följa på Kommunens hemsida Ulseröds kvarn. (Läs mer)

  3 kommentarer

  Kultur • 2016-04-02
  Ulseröds Kvarn

  Nu börjar årets arbete med kvarnen, Peter har huggit 5 långa granar som skall ersätta dom gamla vridstockarna så i dag var Peter,Flemming,Nigge och jag på Hallind och barkade träden,dom kommer sättas upp i samban med att vingarna kommer på plats innan semestern.På tisdag träffar jag Kommunens ansvar... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2016-03-31
  Reklam

  De skrinnes Samfund har fått en egen Ost från ARLA, Eda Mer   För alla vet att ost ger starka ben,se på mig och Claes! Dom kan få en spindel att svimma av avund,eller hur Claes? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2016-03-25
  Påsken 2

  1967-68 läste jag på en lantbruksskola på Österlen i Skåne,där träffade jag en skolkamrat från Dingletiden han drev ett hönseri i Brösarp med äggkläckningsmaskiner och allt som hör till en dylig verksamhet,jag var och hjälpte till på helgerna och under påsken skulle han åka hem till sina nära och kä... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2016-03-19
  Påsken 1

  Det är snart Påsk och den högtiden är mer än någon högtid för knippad med sill och ägg,men det är lustigt för jag undrar om det finns något land som äter sill och ägg till nästan alla högtider,tänk Påsk,Midsommar,och Julen,nu glömde jag nubben för den tar vi ju till allt.Sill! Jag var på Uddevalla m... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  HavetDela