Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2012-11-18
  Mingel och Film

  Ordf i hembygdsföreningen Margareta Nilsson och jag var inbjudna till Tanum Strand på förhandsvisning av Läckbergs TV film Gränsriddarna.Först var det Bubbel,snittar och mingel som förhöjde stämmningen.Till skillnad från dom tidigare filmerna var denn mer proffsig och påkostad.Att man har tagit med ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2012-09-18
  Sparvallen

  Invigningen blev en väderblandad tillställning, den var välordnad och alla var posetiva över den fina annläggning,nu förstår jag vad allvädersbanor är bra för.Drar mig till minnes en gammal händelse när undommar skulle göra den första fotbollsplanen på Tanumshede,grävmaskiner fanns inte så man gjord... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2012-08-04
  Mitt OS

  Efter 8 år i gårdsverstaden fick den 41 åriga VOLVO 430 komma ut i dagsljuset.Efter byte av frikoppling lackning och lite till skulle allt monteras ihop,det känndes trevligare att stå ute i solskenet och skruva.En vattenläcka ställde till huvudbry,men jag tror att jag hittat felet.Min målsättning va... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2012-07-25
  Blivande hemvändare?

  Årets bo-kanpanj riktar sig mot tidigare Tanumsbor. Under vecka 25 gjordes ett utskick till cirka 1500 före detta Tanumsbor. I det utskicket fanns det ett modifierat Björklöv samt en inbjudan till en båttur den 24 och 27 juli i Hamburgsund.Som ambassadör medverkade jag på resan. Det blev en lyckad b... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Fritid • 2012-07-14
  Hembygdsföreningen

  I går hade hembygdsföreningen auktion på Falkeröd,det var som ifjol på saker vi inte får plats med eller har flera av,bäst gick skolplancher.

  Svingade klubban gjorde min gamle vän långe Lasse (han har många namn) det gjorde han så bra att vi fick in nästan tjugo tusen kroner,välbehövliga pengar till...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,KulturDela