Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Tore Wretman

  Släng dig i väggen för nu har jag gjort klar skinkan efter ett recept från ARLA. Nu skall den kallna lite innan det blir en macka av vörtbröd skinka och senap, brukar hålla mig när det gäller julmust den hör julaftonen till men men i år har jag fixat skinkan så man får nog frångå traditionen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Va då skräpmat?

  Kött och brö me strimla potäter ä väl inge skräpmad, så fort nåt är gött så kallas de för onyttig mad men de ä väl tillagningen som man kan hå åsikter om å en kan väl eda me måtta minns en undersökning om ägg att åd en för möe så blev en dåli ! ja de tro hoggarn de, nä ködd å brö å potetter de ä gre... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Det lackar mot Jul ?

  Lackar? lacka julklappar vet nog de flesta dvs. försegla klappen men att försegla julen låter knepigt,nä denna lacka betyder lunka,traska eller närma sig, men svetten lackar? här betyder lacka läcka dvs svetten rinner så nu vet vi det. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Nu är det klippt

  Eller detta är saxat ur verkligheten. Man hinner prata en del medan man sitter i stolen dom fina saxarna dom har och om dom slipas för i dag känns det som allt är engångs men inte dessa saxar, jo dom slipas många gånger och man sänder dom till Australien!!! man blir förvånad men dom vanliga saxarna ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Nya sulor drar bäst

  Nu kan vintern komma för nu har atv en fått nya däck runt om, jag kör en hel del på asfalt och det sliter på däcken rätt mycke, det är tredje omgången på 14 år och vad dom kostar vet jag inte för det är Martin som betalar. Nu skall jag och Elisabeth åka till Spiskåpan på Hunneberg för det är 50 årsj... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela