Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Annpassa sig

  I går hade vi städdag runt Göran Lottas stuga på Vinbäck, efteråt samlades vi till kaffe och hade styrelsemöte samtidigt, kunde konstatera att all uthyrning och annan verksamhet som ger oss pengar är borta i år och som Margareta sa det blir ett år med bara utgifter och inga inkomster men en tröst är... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Norgehistoria !!

  Vilket Carnivalsgrej detta kunnat bli ! men den är inställd, carnivalen alltså, offentligt menar jag. (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid
 • Det fungerar

  Vi hade årsmöte med Sannäs fiber och det fungerade det var väl färre än vanligt men man kunde ju ringa till någon och be den ställa frågor och kunde direkt få svar via telefon, var på begravning sist vecka och där hade man också löst det med att max 50 i kyrkan vid begravningen och efter akten gick ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Annorlunda firande

  Ann-Marie fick en annorlunda uppgift i år när hon höll sitt tal på Sverige nationaldag eller Svenska flaggans dag som den också kallas, Nationaldagen kom till i slutet av 1800 talet medan Svenska flaggans dag kom till först 1916 men firas på samma dag av praktiska skäl, här i kommunen var det Hemvär... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Älskad och hatad

  Elisabeth försökte plantera Lupiner när vi för 14 år sedan flyttad hit men det var lygens, men efter 6-7 år så bara kom dom och nu breder dom ut sig och kväver allt annat och det är därför dom är hatad för dom tar död på andra svenska kulturväxter längst vägar och andra ställen, att dom är giftiga s... (Läs mer)

  2 kommentarer

  NaturDela