Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Tyft blev ett lyft

  Det är inte ofta som man är ensam när man kommer till sorteringen på Tyft.Tror att alla håller med mig att anläggningem är väldigt välskött inte bara att det finns många containe behållare att lägga skräpet med väl markerade vad dom skall innehålla,utan det är också välstädat inte en massa skräp som... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Hanskproblem

  När en arbetshanske går sönder så kastar jag den och behåller den som är hel.När jag för en tid sedan skulle sortera högen med hanskar så var det bara en vänsterhanske av sju,trots att jag är högerhänt så sliter jag först sönder vänsterhansken eller är vänsterhanskar av sämre kvalite? Ja nåt lurt är... (Läs mer)

  193 kommentarer

  Arbete
 • Mer Puh

  Puhs fundering! Man kan inte låta bli att högakta en, som kan stava till TISDAG. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Nalle Puh

  Astrid Lindgren får förlåta men Nalle Puh är något extra,trots snart 75 så älskar jag denna björn med liten hjärna och tänkvärda funderingar, som denna.Fastän det är förfärligt gott att äta honung,så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den,som är nästan ännu bättre. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Jäkla taggertå

  Det är nog mång av oss inte bara bönder eller bonnongar som svurit över när kläderna eller rivet skinn med blodflöde satt fast i taggetråden,den äldre tråden  var grov och inte så vass, men när mottotråden kom med sina mindre men sylvassa piggar,som stänge var den oöverträffad för den var av ett myc... (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela