Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Julmarknad

  Det har inte varit Julmarknad i Tanumshede på många år men i år tog TIF tag i saken och stod för planeringen,hembygdsföreningen bakade och sålde tunnbröd på Hedemyrs.Vi började baka före elva och slutade vid 15 tiden då gick 2 bakhällar för högtryck hela tiden så 150 tunnbröd  hann vi med,det var st... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Arga snickaren

  När jag fick se detta på ett ställe så tänkte jag att detta skulle arga snickaren se han älskar ju hemmakopplade elcentraler.Ägaren till fastigheten sa bara att det såg ut så här när han köpte fastigheten,jag kände förre ägaren för han var El utbildat.Skomakarens barn har dom sämsta skorna sas det f... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Städdags Pärmar

  När pärmar står på golvet så är det dags att ställa ut överskottet i en garderob i garaget,det som var dags att flytta ut var pärmar med tidningsurklipp jag har totalt 20 st och jag använder dom som mitt eget Google för allt finns inte på Google som många tror.Det älsta är från Högertrafikomröstning... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Fältpost-  PostNord

  Ett brev betyder så mycke heter det ju,är inte detta att det medföljer ett svarsfrimärke en ide att ta upp för PN? Fast man får ändra skriften längst ner till.En svensk postman tiger med vad som rör PostNord. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • PostNord

  Det har skrivits mycke negativt om PostNord på den senaste tiden men eftersom jag inte blivit drabbad av postproblem vad jag vet så tänker jag inte skriva nåt illa om PN för dom brevbärare som vi har här är trevliga och bra,att jag innan högertrafiken 1967 vickade som lantbrevbärare hör inte hit.När... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela