Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-11-21
  Städdags Pärmar

  När pärmar står på golvet så är det dags att ställa ut överskottet i en garderob i garaget,det som var dags att flytta ut var pärmar med tidningsurklipp jag har totalt 20 st och jag använder dom som mitt eget Google för allt finns inte på Google som många tror.Det älsta är från Högertrafikomröstning... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt • 2016-11-13
  Fältpost-  PostNord

  Ett brev betyder så mycke heter det ju,är inte detta att det medföljer ett svarsfrimärke en ide att ta upp för PN? Fast man får ändra skriften längst ner till.En svensk postman tiger med vad som rör PostNord. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2016-11-13
  PostNord

  Det har skrivits mycke negativt om PostNord på den senaste tiden men eftersom jag inte blivit drabbad av postproblem vad jag vet så tänker jag inte skriva nåt illa om PN för dom brevbärare som vi har här är trevliga och bra,att jag innan högertrafiken 1967 vickade som lantbrevbärare hör inte hit.När... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt • 2016-11-08
  Torr höst

  Blöta höstar brukar vara den största orsaken till att ta hem ungdjuren från sommarbete,men i år med hjälp av stödutfodrin kunde kvigorna vara ute till i början av november.När frosten och snön kom var det dags att komma hem så nu går dom ute hemma och kan gå in i ladugården när dom vill men mat får ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2016-11-02
  Nya sulor drar bäst

  Dom gamla däcken på BM 55 an från mitten av 50 talet som säkert suttit på sen traktorn var ny behövde bytas ut,i fjol fick Martin tag på nästan nya däck som passade så när Martin plöjde i höstas var det dags att jag tog mig an uppgiften att sätta på däcken,ordstävet att gammal man gör så gott han ka... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela