Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-09-19
  84 mm Regn denna vecka

  Ja så mycke kom det,tyvärr finns mycke otröskt kvar på fälten men vad finns att göra,Martin han klart i alla fall men halm finns kvar men den torkar förr eller senare.Ja vad att göra när det regnar,jo städa garaget det var några år sedan,att anpassa arbetet efter vädret är inte så dumt.Räkningen på ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete • 2015-09-15
  I stenhuggarens fotspår

  Årets kulturarvspromenad var förlagd till Sannäs där omgivningen är full av gamla stenbrott men också ett modernt stenhuggeri.Ett 25 tal intreserade personer var med runt dom vandringsleder somm finns,Ingmar Lantz berättade om Sannäs och dess historia som har mer än sten i sin historia,Flemming Arvi... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2015-09-09
  Skördetröskan

  Det fick bli nytt alltihop att räta rätta hela skruven gick inte,Bengan på Lantmännen Maskin monterade på den nya skruven och provkörde till Martns belåtenhet så tyst har den alldrig gått sa han till Bengan.KL två kunde jag äntra tröska med en viss bävan,vad händer nästa gång tro? Om tröskan håller ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2015-09-07
  Skaylift

  Som sakt rensa takrännor är ett roligt arbete. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete • 2015-09-07
  Skylift

  Med en skylift är det en barnlek att spika fast sönderblåsta takplåtar på ladugården för att inte prata om att göra rent alla takrännor på höga byggnader,så här kan gamla stegar slänga sig i väggen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  ArbeteDela