Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-12-18
  Skarpt Läge

  Jo då,det är tydligen skarpt läge för Suckarnas Bro på Säm,markägare och andra har fått medelande från trafikverket om planering om brobyte,dom var och provborrade i veckan så om var den nya bron blir det är väl det dom lärde skall tvista om,dom provborrade för 20 år sedan också så det är väl bäst a... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2016-12-11
  Lusia

  Lusiakröningen på Tanums köpcenter var både högtidlig och underhållande,det fanns både tradition och nytänkande.Att Tanumshede har fått en otrolig fin plats att hålla sådana här högtider på och det är välkommet,dom som inte varit på någon lusiskröning rekomonderar jag att åka dit nästa år, för jag f... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2016-12-05
  Julmarknad 3-11 Tanumshede

  Ersätt denna text med ditt innehåll (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2016-12-05
  Julmarknad

  Det har inte varit Julmarknad i Tanumshede på många år men i år tog TIF tag i saken och stod för planeringen,hembygdsföreningen bakade och sålde tunnbröd på Hedemyrs.Vi började baka före elva och slutade vid 15 tiden då gick 2 bakhällar för högtryck hela tiden så 150 tunnbröd  hann vi med,det var st... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2016-11-26
  Arga snickaren

  När jag fick se detta på ett ställe så tänkte jag att detta skulle arga snickaren se han älskar ju hemmakopplade elcentraler.Ägaren till fastigheten sa bara att det såg ut så här när han köpte fastigheten,jag kände förre ägaren för han var El utbildat.Skomakarens barn har dom sämsta skorna sas det f... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela