Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2017-01-25
  Nalle Puh

  Astrid Lindgren får förlåta men Nalle Puh är något extra,trots snart 75 så älskar jag denna björn med liten hjärna och tänkvärda funderingar, som denna.Fastän det är förfärligt gott att äta honung,så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den,som är nästan ännu bättre. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-01-22
  Jäkla taggertå

  Det är nog mång av oss inte bara bönder eller bonnongar som svurit över när kläderna eller rivet skinn med blodflöde satt fast i taggetråden,den äldre tråden  var grov och inte så vass, men när mottotråden kom med sina mindre men sylvassa piggar,som stänge var den oöverträffad för den var av ett myc... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2017-01-22
  Älskad och hatad

  Jag tänker på taggetråd eller piggtråd,kärt barn har många namn.Taggetråden fyller 150 år i år, det är 150 år sedan det första patentet på taggetråd blev godkännt i USA,det blev många patent på olika typer av taggetråd åren därefter för det tog några år innan man fick fram en taggetråd som var enkel... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2017-01-18
  Ordspråk

  I bland undrar man,vem hittar på alla ordspråk?Kineser har man hört hittar på en massa och dessutom är dom väldigt kloka.kineserna allså.Om det är en klok kines som hittat på detta vet jag inte.För en lat Gris är alltit marken frusen!  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2017-01-14
  Hotellrum

  Man får vad man betalar för heter det ju,men var det för kvadratmeter eller kubikmeter som Elisabeth och jag betalade för i detta hotellrum.Rummet är tre gånger högre än brett,frukosten serverades på rummet,jag tror vi åt i skiftes,toaletten skall vi inte tala om.Nu undrar ni vilket land vi befann o... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  BoendeDela