Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-03-08
  Våren?

  Grannen John-Erik har hjälpt mig att köra fram 6 st lärkträd som skall bli vingar till Ulseröds väderkvarn.På måndag så skall vi börja borra för fiber igen,i början av april beräknas grävningen komma igång. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-02-21
  Sannäs Fiber

  Än är det för tidigt att börja gräva, ett möte med ambassadörerna i Sannäs Fiber så fick vi reda på att vi skall börja borra i v 10.Föreningen har nu över 500 medlemmar och fler kommer säkert till.En del frågetecken har rätas ut under vintern när det gäller sträckningar av fibern.En sjökabel mellan ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2012-10-21
  Fiber

  Nu gräver vi,den 17-10 började vi gräva ner fiber,den blöta hösten gör det inte lätt för grävning i gärden och vägar men men.På måndag börjar borrningar under väg och järnväg,jag återkommer mer om detta (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2012-05-20
  Invigning

  Fyra dagar med fint väder vad mer kan Sport shopen begära,det är bara att lyfta på hatten för denna invignig.

  Man blir alldrig för gammal för att roa sig,det fanns inte någon åldersbegränsning för denna roliga sak eller vad man skall kalla den.Men smakar det så kostar det 70 000;- om man vill köpa...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden,Fritid • 2010-11-22
  Tanums kommun har medvind

  Jag besökte kommunens näringslivsträff på TanumStrand den 18 nov. Clas-Åke Sörkvist berättade att kommunen har en positiv utveckling. Industritomterna på Tanums näringspark i Tanumshede är nästan slutsålda. Invånarantalet har ökat i år med 121 personer - min bordskamrat tittade på mig och sa att "du... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FramtidenDela