Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Försvaret

  I försvaret kan man inte bara gå in på förrådet och få en nagelborste för det vet dom nog inte vad det är men om man säger att jag behöver en M7080-814910 i Fodral F 11 då är saken klar men har man glömt att ta med den gamla blir det nog till att fylla i en blankett för borttappade persedlar,. Lite ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Militära

  Fodral F 11 är 16 cm lång men vad innerhåller den ? Man blir aldrig förvånad över det militära, har varit med och tömt olika militärförråd som allt skulle kastas så jag kunde inte låta bli att ta vara på en massa härliga grejer bla. detta fodral 11, ni får försöka gissa jag ger er svaret på söndag, ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Mitt kontor?

  Man skulle kunna tro det men köksbordet är en mycke bra plats att bre ut sig på och att sitta ensammen och äta vid ett stort köksbord är ingen höjdare så bordet är mitt kontor nr 2 numera. Dagen är fulltecknad först smidesgruppen sen banken och hinner jag på förmiddage så handlar jag annars får det ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Okrossbar?

  O nej då, reklamen höll tills en flera ton traktor rullade över den så än en dag utan kaffe. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Ven ska hoggas å klyvas

  Innan midsommar sa de gamle, så i år tänkte jag starta i god tid, det är bara Lisa som använder ved till sin kamin men det blr en del till kolmilan också så det är inte så många m 3 som skall till. Nu skall jag först till smidesgruppen sen till Järnberg för att få nya glasögon, efter oprationerna så... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela