Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Ä u galn skalar du träane!

  När jag fick elräkningen för ett tag sedan tänkte jag på att vad lättvindigt vi har det behöver bara trycka på knappen så lyser det och mörkret är borta, annat var det i gångna tider, kom att tänka på när prosten höll predrikan ur gamla testamentet och sa, herren slog ut armarna och sade Varde Ljus,... (Läs mer)

  1 kommentar

  Kultur
 • Små men syns ändå

  Hade den inte suttit på denna tving så hade man inte sett den men är det en unge eller en egen art? Liten är det i alla fall. (Läs mer)

  1 kommentar

  Natur
 • Liten Carnival i alla fall

  Med ett inproviserat tåg på tre medverkande blev det trots allt en Carnivalsdag det hade spåtts regn men inte solen tittade fram och folk var glada de flesta serveringar hade trots allt många gäster, jag såg en norsk flagga på en båt annars brukar det vara tvärtom bara norska flaggor, så visst det v... (Läs mer)

  1 kommentar

  Sommar
 • Skall du skaffa häst?

  Nä det finns en häst på gården som man kan köra med men den gamla sulkyn var såld för länge sedan så Lisa kom hem med en skrotad som hon fått å tyckte det var ett bra terapiarbete för gamlingen, så vi får väl se hur det slutar, var på återbruket och köpte en gammal cykel vars hjul passade så vi tar ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • 10 års jubeleum

  I dag är det 10 år sedan jag skrev min första blogg på kommunens hemsida, bilden på Ulf kom några bloggar senare, detta är den 756 bloggen. Det började med att vi var 10 st som skulle vara lite som ambassadörer för kommunen och göra reklam och få folk att flytta till kommunen, det fanns då över 5000... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela