Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-12-21
  Fågelholk


  Ven har sakt att det måste vara en bestämnd storlik på hålen i fågelholken! Här kör vi med olika storlekar i holken. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2014-11-25
  25 November

  Elisabeth har i dag plockat mogna hallon. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2014-08-27
  Naturen


  För ett par år sedan hittade jag denna flaska i Martins skog tog hem den och la den i garaget och glömde bort den,i somras fick jag se flaskan hällde vatten i den och se den grönskade,ja naturen kan överleva det mästa även i mitt garage. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2014-07-21
  Grönemaddagen


  En vakrare plats med en utsikt mot hav och öar får man leta efter.På söndag ängnade jag en del tid med att läsa i Grönemadboken som berättar om en tid då det var hårt att leva här,vrakplundring och kaparbrev var en nödvändig inkomstkälla.Jag siterar en bön ur boken (den lästes säkert inte upp i kyrk... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur • 2014-07-02
  Linneasjön


  Radioprogramet från Linneasjön blev en trevlig eftermiddag,solen lyste som en stor gul gud.Det kom flera besökare spontant under inspelningen .Cajsa var helt betagen av en sån fin plats,hennes medhjälpare sa att han skall ta med sin familj hit.Hur det lät i radion vet jag ännu inte.Vid micken.Dick (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  NaturDela