Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-03-20
  Fiber

  I går den 19-3 lade vi ner sjökabelen mellan Sannäs och Näs det blev över 600 m,den är blytung och har ett spunnet stålhölje under plasten den ligger på botten men skall hålla att dra upp till ytan om den blir skadad,den ligger drygt 6 m från kommunens vatten och avloppsledning,den har en 15-20 m sl... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-11-09
  Fiber

  Så här ser den fiberkabel ut som blåses in i ert hem,två fiber är det minsta man blåser som ni ser så är fibern inte tjockare än ett hårstrå,det var längesedan jag slutade att fundera på hur det fungerar.Dick. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-11-05
  Fiber

  I går den 4-11 blev en historisk dag för Sannäs Fiber då började man blåsa fiberkabel på östra sidan Sannäsfjorden,skall försöka hålla er informerade om hur det fortskriver.Blåsningen började på Översäm. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-05-27
  Fiber

  Att gräva av en telefonledning med 600 trådar i är snart gjort men att laga den tog två dagar,abonenterna på Klätta-Västbacke var inte glada,en av telegubbarna sa att blir det inte rätt så får dom göra en ny telefonkatalog. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2013-04-29
  Vår-fiber

  Nu änterligen är vi igång med fibergrävninge med början på Mjölkeröd där vi slutade i höstas.Det är två lag ett med tre man och två grävare,ett med en man och en liten grävare som arbetar i sommarstugeområdena. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FramtidenDela