Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Lärkvirke


  Nu är det upplagt för torkning,en del skall redan i höst användas till kvarnen. I början av sep.skall rep.börja. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Vingvirke


  Lärkstockarna som skall bli vingarna till Ulseröds kvarn är nu sågade dom längsta stockarna var 6.3 m långa och väde bly,sågningen tog 5 timmar,men med Peter i Hallind och Ronny Dahlberg så gick det bra. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Hemvärnet


  Efter 43 år inom Hemvärnet så har jag varit på Skredsvik och lämnat in min utrustning,men jag har en garderob full med gamla och nyare uniformer för man vet ju inte det kan komma till pass till maskerader eller karnevaler,jag har hjälpt Strömstads musum med kläder och annat för en utställning om ber... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Våren


  När Martin tar ut sin gamla Corvette ja då är det vår. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Veterantraktorplöjning

  Detta kan inte beskrivas utan måste ses,ett tjugotal gamla traktorer med plog kom,det var allt i från tändkuler till maffig volvo sexa.Ca 6 ha plöjdes på Tova denna soliga dag,som gammal bonde kan jag konstatera att deras plöjningsteknik har stigit med flera hundra % sedan vi började för några år se... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela