Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-04-21
  Våren


  När Martin tar ut sin gamla Corvette ja då är det vår. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-10-13
  Veterantraktorplöjning

  Detta kan inte beskrivas utan måste ses,ett tjugotal gamla traktorer med plog kom,det var allt i från tändkuler till maffig volvo sexa.Ca 6 ha plöjdes på Tova denna soliga dag,som gammal bonde kan jag konstatera att deras plöjningsteknik har stigit med flera hundra % sedan vi började för några år se... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-07-28
  Nöden har ingen lag

  Har haft problem med styrningen på grävaren men igår la den av,idag söndag har vi gjort en provisorisk lösning så vi kan gräva klart,man tar vad man har och på en gård så finn det alltid något som passar om man har lite fantasi.Det är nästan i klass med farmor Ankas bil.God Hjul på er. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-07-16
  Carnival

  Så var det dags för carnival igen,iår kan ingen klaga på vädret sol dag efter dag och på carnivalsdagen var solen på sitt bästa humör.Det ekipge som vann var en fibervagn med mycke bra texter om fiber,det var mycke lungnt och städat under hela dagen och kvällen det känns roligt att fylla och bus i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2013-07-01
  Läckberg

  Elisabeth och jag var och såg Läckbergs Tyskungen,eftersom jag inte läst boken kunde jag nästan inget om handlingen men eftersom jag varit med om flera inspelningar så var det med stor förväntan jag satte mig i biografstolen.Fyra frågor hade jag med mig,1.var handlingen bra,2.är det fina vyer från t... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela