Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Ring så spelar vi

  Jag kan höra syssorna spela sjöng Zara Leander på sin tid, inte släkt med Georg Leander Bullaren vad jag vet, det är nu på hösten man kan höra syssorns spela och jag kan höra dom men det är tack vare hörapparater å det är väl inte fusk det viktigaste är väl att man kan höra dom. Zara kan man skriva ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Natur
 • Nu är det kört !

  Den 17 aug kommer vägen mellan Tanumshede- Grebbestad vara sängd vid Säm för då börjar arbetet med den nya bron över järnvägen, småvägarna- genvägarna kommer att vara stängda för genomfart så det blit en del omvägar om man inte har cykel och vill trampa över Kärra, jag tror att får det gott en tid s... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Folk glömmer så lätt

  För två år sedan hade vi en sommartorka som få upplevt och folk förstod att vi var långt i från självförsörjande på mat och mycke annat, nästa alla var förstående för att vi måste höja vår beredskap läs självförsörsörjningsgrad, rubrikerna var stora och rösterna var höga, men nu två år senare hur må... (Läs mer)

  1 kommentar

  Framtiden
 • Knäpp knapp

  När översta knappen i byxorna ramlade bort när jag skulle ha dom, byxorna hade väl krymt i tvätten, så det var bara att ta fram sygrejerna och snabbt sy fast den händig som jag är men det var bara det att jag sydde fast knappen på insidan, i lumpen hade vi skinnrockar och när kapparna lossnade så sa... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Skräpmat?

  Nä det tycker jag inte för det är tillagningen man kan ha synpunkter på, äter gärna hamurgare i bland, snabbmat? om maten är snabb vet jag inte men däremot personalen där går det undan, var på Burger King sist vecka  å personalen går inte utan springer fram och tillbaka som tättingar å nån kö var de... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela