Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Rödpunkssikte

  Denhär bilden saknades i sista bloggen.

  Vem mannen på bilden är får ni gärna gissa,något pris kan jag inte utlåva

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Fiberrikt

  Under påsken har jag arbetat med fiberdragning. Sannäs fiberförening har 9 mil kabel att gräva ner. Hans-Ola Olsson och jag har tagit på oss ansvaret för vårat område, det är drygt 35 anslutningar som vi skall finna bästa och billigaste vägen till. Det stora problemet som vi ser det nu är alla... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Förändrade världen

  I en gammal låda låg diabilder som jag inte brytt mig om att skanna in i datorn,kunde inte låta bli att titta på dom i förstoring,fick då se två platser som har förändrat världen.

  Det älsta kortet tog jag 1967 på en studieresa i Berlin och här ser man Berlinmuren.För alla oss som gjorde lumpen och...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Granar

  För fyra år sedan började en granplanta sticka upp utanför vår altan. Nu är den så stor att den får bära belysning. Kommer den att växa med samma fart så får jag börja klippa den. Som tur är har vi olika smak om hur en gran skall kläs, jag tycker nog USA tar priset, men som sagt smaken är olika.

  Som... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Familj,Fritid
 • Mera gourmetmat

  Vad sägs om kantareller i rådjursspillning? Har du något bra recept, Ingmar Th.?

  På onsdag blir det turné med husbilen, vi skall åka med Tanumshede som centrum. Resrutten är inte klar vad jag et, hoppas vi får besöka Resö. En sak är säkert, kl 16.00 finns vi i Tanumshede, tror jag.

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela