Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2016-10-18
  Bron över floden Säm

  Jodå det finns en bäck under järnvägsbron på Säm.Bron byggdes över järnvägen 1934 och var då den första bron i Sverige som byggdes som självbärande därför har den så breda sidräcken,många har undrat varför man inte kan bredda bron men det går inte på grund av konstruktionen och lika bra är det för d... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2016-04-30
  Tanum Strand

  Tanum strand håller på att bygga om det mästa av anläggningen, halva matsalen är klar,den nya trenden är att en del av köket är inbygd i matsalen,jag tycker det är trevligt för nu kan kockarna möta gästern och få deras reaktion på maten både posetivt och negativt,det skall bli roligt att se hela res... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2014-10-11
  GC väg


  Att bygga gång och cyckelväg intill allmän väg är inte bekymmersfritt,men efter flera års planering och arbete är nu änterligen vägen mellan Havtensund och vägen till Vörre (Viken) änterligen på G,detta tack vare en del personer i Havstensund,ingen nämnd ingen glömd. (Läs mer)

  10 kommentarer

  Framtiden • 2014-08-20
  Änteligen


  Just det!Änteligen efter många turer och bedrövelser så har arbetet med gång och cyckelvägen mellan Sportshopen och campingen påbörjats,det står att den skall vara klar november 2014 och det tror jag på denna gång. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2014-03-26
  Fiber

  Nu svetsas det fiber för glatta livet,det är flera som åker omkring på den östra sidan sannäsfjorden och svetsar fiber i både boxarna på husen och kopplingsskåpen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FramtidenDela