Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-01-25
  Sommar 3

  Förlåt jag glömde berätta att det finns mycke att se på Malta. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2013-01-25
  Sommar 2

  Det var sakt att vi skulle hämtas senast Kl 0600,0715 kom bilen,hästen var iallafall inne,0915 kom gösta igång då var det 25 grader varmt,Gösta var inte på gott humör.Mitt jobb bruka vara att bära utrustning och medeciner och mycke annat,denna gång torkade jag bort svett på Gösta.Vi hade med flera l... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2013-01-25
  Sommarlänktan

  Så här i vinterkylan tänker man gärna på värme.Tänker på en händelse för några år sedan,en gammal god vän och hästvet.Gösta Wolving ringde i slutet av aug.och tyckte att när jag nu slutat som mjölkbonde borde jag åka med honnom till Malta och kurera och operera hästar,Gösta brukar åka dit ett par gå... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2012-07-15
  Karnival

  I går lördag var det folkfest i Grebbestad,karnevalen firade 90 år,lite duggregn på eftermiddagen skrämde inga besökare.Tåget var det bästa på många många år,många och bra ekipage. Mattältet får godkänt bra mat och ordning och reda.

  Var nere i Grebbestad i dag och pratade med dom annsvariga dom var...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2012-07-13
  Skogens Gula Guld

  Jag tror alldrig jag sett så mycke kantareller så här tidigt på året,det är bara ut och ta vara på godbitarna det finns sniglar som också älskar svamp. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Natur,SommarDela