Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • 5 År

  I dag är det 5 år sedan jag skrev min första blogg på denna sida,det har blivit hela 320 st bloggar,hur många som läser dom vet jag inte men på kommunen har dom sagt ( Ulf Eriksson ) att jag gärna får håll på.Vi får se hur länge,nu börjar sommaren,Ha det. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Jävlar a namma

  PÅ Säms gårdsmuseum renoverade Georg Björkdahl från hembygdsföreningen och jag en hel del gamla lantbruksredskap.Strömstadstidningen kom på besök för att göra ett repotage om vårat arbete,just då höll vi på med en enhästars slåttermaskin som stått i skogen i 30 år så det mesta ver ordentligt fastros... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Huseve

  Själv behöver jag inte huseve men dottern Lisa har kamin så mitt jobb är att förse henne med detta,bättre motion finns inte och så får man frisk luft och samtidigt rensa i gärdesdikena för att inte prata om all röjning i skogen.I dag söndag var det sol och minus två grader så bättre väder finns inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Pusta ut

  Vägen till kvarnen är nu grusad och sladdad så nu kan jag köra halvägs till kvarnen med Elisabeths bil.Andra strykningen av klädselbräder och läkt är klar.vi var sex st som målade i 5,5 timmar,det känns skönt att detta är klart nu måste dom torka ordentligt innan vi lastar bräderna på en vagn.Pratad... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Karnival Grebbestad


  Solen sken från en blå himmel och carnivalsvagnarna började rulla förbi det var lite blandat men en vagn utmärkte sig,man drev med OS, Nortug och Norska skidlanslaget på ett roligt sätt det är annars lätt att det blir plumt,men Putin fick sig en rejäl känga när det gällde hans åsikter om folks könst... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela