Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-07-30
  Pusta ut

  Vägen till kvarnen är nu grusad och sladdad så nu kan jag köra halvägs till kvarnen med Elisabeths bil.Andra strykningen av klädselbräder och läkt är klar.vi var sex st som målade i 5,5 timmar,det känns skönt att detta är klart nu måste dom torka ordentligt innan vi lastar bräderna på en vagn.Pratad... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2014-07-14
  Karnival Grebbestad


  Solen sken från en blå himmel och carnivalsvagnarna började rulla förbi det var lite blandat men en vagn utmärkte sig,man drev med OS, Nortug och Norska skidlanslaget på ett roligt sätt det är annars lätt att det blir plumt,men Putin fick sig en rejäl känga när det gällde hans åsikter om folks könst... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2014-07-08
  Lärkvirke


  Nu är det upplagt för torkning,en del skall redan i höst användas till kvarnen. I början av sep.skall rep.börja. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2014-07-08
  Vingvirke


  Lärkstockarna som skall bli vingarna till Ulseröds kvarn är nu sågade dom längsta stockarna var 6.3 m långa och väde bly,sågningen tog 5 timmar,men med Peter i Hallind och Ronny Dahlberg så gick det bra. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2014-07-02
  Hemvärnet


  Efter 43 år inom Hemvärnet så har jag varit på Skredsvik och lämnat in min utrustning,men jag har en garderob full med gamla och nyare uniformer för man vet ju inte det kan komma till pass till maskerader eller karnevaler,jag har hjälpt Strömstads musum med kläder och annat för en utställning om ber... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela