Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Snigelvarning!

  Det är lätt att man invaggas i den tron att efter en så kall vinter så har sniglarna dött. Men icke!! Under vår altan har dom det bra och äggen har kläkts så nu kryper det upp hittills ett tiotal små centimeterstora rackare för att äta kattmat. Man måste fånga dom med en liten pincett. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Natur
 • Mat

  Det skall finnas många läckerheter på ett julbord,vad sägs om kokt grisknorr med rotmos eller stuvad kål.Denna anrättning är höjdpunkten när de glada grisarna har årsmöte.Smaklig måltid,vid julbordet Dick (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Rondellgubbe

  Säms rondellsnögubbe tål inte töväder men står så länge han kan,får se om han överlever nyårshelgen,och då tänker jag på vädret och inte att nån skulle sätta en dynamitgubbe i han.GOTT NYTT ÅR på er. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Djurplågeri?

  Läste på nätet att i södra Frankrike får man fortsätta med tjurfäcktning,motivering, en gammal tradition och viktigt för turistnäringen????Jag har som prinsip att skaffa mig kunnskap om frågor som jag har åsikter om därför besökte jag en tjurfäcktning för några år sedan.När jag ser bilderna igen mår... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Snöstolpar

  Vägverkets nya giv.Perenna snöstolpar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,LandetDela