Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Fiber och Läckberg

  Vecka 42 börjar vi borra och gräva ner slangen till fiber,allt regnande kommer att ställa till en del problem,men problem är till för att lösas.Har idag varit på Tanum Strand och provat ut kläder för nästa Läckbers film Tyskungen tror jag,är inbokad två dagar nästa vecka. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Martins Traktor och OS Guld

  Efter några timmars arbete med 430 ian startade den snällt,tacka för det den har ju vilat i 8 år.Hann hem för att se Sverige ta OS GULD i segling.På traktorn fattas det nu rutor och dekaler,sen skall en Åle 3030 lastare monteras.Traktorn är utrustad med dubbelmontage och kördator,men ingen radio men... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Att hålla ställningarna

  Jag var med Martin till Göteborg för att köpa beg.byggställningar, hakiställningar.Med hjälp av GPS var det lätt att hitta trots alla vägarbeten.Personalen var äkta Göteborgare dvs goa gubbar,dom bjöd på kaffe med dopp och när dom fick reda på att Martin hade mjölkkor så var pratet igång,en berättade... (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Landet
 • Koväg

  För att slippa klövproblem och smutsiga ben måste man i dag göra spesiella vägar för korna.Det är en del arbete och kostar en del pengar.Först skall matjorden bort sedan en markduk ett lager med 0-200 ett lager med 0-40 som vibreras ordentligt och sist 0-18 som också vibreras tills det blir stenhårt... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete,Landet
 • Snöstolpar

  Vägverkets nya giv.Perenna snöstolpar. (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,LandetDela