Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Nätverk


  Jag är med i P4 västs publiknätverk,i går lördag var vi inbjudna till Uddevalla studio vi var ett 40 tal nätverkare samlade för att få information och säja vad vi tycker om P4 V.Det var Kanal cefen Peter Sundblad och Nyhetscefen Kristina Blad Berggren som stod för värdskapet,tyvärr var flera medarbe... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Invigning


  Det var som sig bör Clas-Åke som invigningstalade och sedan klippte det blå bandet.Det var lätt att hitta i den stora byggnaden med massor av små och större butiker och matställen Coops frukt och grönsaksavdelning var inponerande,den stora öppna ytan med med en stor sen får många plusspoeng. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Invigning


  I går var det dags att inviga Tanum Shoppingcenter det fanns inte en ledig parkerigsplats på hela industriområdet till och med vägarna var fulla med parkerade bilar,att det finns så mycke folk och bilar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Bilbesiktning


  I morrgon skall den gamle trotjänaren besiktigas,som tur är finns på gården en en liten verkstad med billyft,nu är bromsbackarna fram utbytta och luftade.Jag har tänkt att behålla den tills fibern är klar men det är i dag den bil man kan köra på gärdena med så vi får se jag tar ett år i taget. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Gotland  Solens och vindarnas ö men när Elisabeth och jag var där i veckan fanns  varken sol eller vindar. Det finns myck att se på ön mer än det man vanligen läser om.Vi besökte Lärbo krikssjukhus,det byggdes upp när kriget startade 1939 blev klart 1942 men blev känd för att när kriget slutade 1945 tog man ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela