Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-04-18
  Brukssmide

  På lördag startar vi cirkel i brukssmide,smedjan på Säm är städad och klar,till smideskol annvänder vi koks det är det bästa mendet var lite lurigt att få tag på men Orsa Järn och Smide hade och kunde leverera men det fick bli storsäck a 500 kg för annars blir frakten för dyr.cirkelen är ett samarbe... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2013-04-17
  Saltpannan

  Välkommna. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2013-03-29
  Vårstädning

  Den kan säkert vara bra att ha tänkte jag för tio år sedan.Ni som är lite till åren känner nog igen denna LM Erikssons telefonväxel som satt i många små växlar på landet men större företag hade en sådan så sent som på sextitalet.När vi fick telefoner med fingerskiva så skrotades mängder av dess men ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2013-02-02
  Hjälp mig

  Kan någon tala om för mig vad detta har annvänds till?? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2012-12-14
  Lärkträd Vingar till Ulseröds kvarn

  Vi vet ännu inte stoleken på vingarna för dom som gjordes till renoveringen på 80-talet var mindre än dom som var orginal, orginalvingarna gjorde att den var mer pampig. Vi får undersöka om kvarnen tål så stora vingar, så träden får nog ligga tills vi vet hur vi skall ha det. Kommunen har sökt bidra... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela