Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Soldattorps iventering

  Nu är allt vårat matriel om soldattorpen i Tanums kompani som vi samlat in under 4 år inlämnat för granskning och för hoppningvis blir det en bok om ett år,vad sägs om nästa års julklapp? Tanken är att vi lägger upp en liten aptitretare på kommunens hemsida (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Frågetävling

  Vad kommer detta att bli?Rätt svar kommer att belönas med en skattefri elle om ni vill kalla de en svart vinst. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Veterantraktor

  En veterantraktor i bruk skall läck olja och lukta olja,det är väl inte det bästa för miljön men går dom bara två till fyra timmar per år så får man väl tåla detta. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Människors mötesplats

  I går söndag var det dags för dom intresserada att kunna besöka i Tanumshede Tingshuset,Sockenmagasinet och avsluta med Gästis som också fyller 350 år,där serverades 1600 tals mat.Ett 20 tal besökare kom och blev gajdade runt denna kulturtriangel i Tanumshede. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Vandaler

  Ulseröds kvarn har fått tråkigt besök av personer som sprkat sönder dörren slagit sönder fönster,Flemming och jag har lovat kommunen att ordna med åtgärder så det inte rengnar in.Kommer att ha ett möte med kommunen om kvarnens repration. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela