Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Landet

  Tanum är fantastigt,trots att vi bor centralt intill vägen mellan Tanumshede och Grebbestad mittimot Stall Heane så har vi vilda djur intill oss,rådjuren knallar med sina bambisar runt vårat hus fåglar,ekorrar,skator för att inte tala om våran husmus som bor under altanen,men vårat senaste tillskott... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Resö

  Fick denna bild på E-post,två väl påpälsade individer.Vad blir det av denna man(n)en? (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Våren

  Det är inte bara bönder som väntar på vårplöjningen,fiskmåsarna har den sista tiden flugit över åkrna och spanat efter någon som plöjer,på militärspråk kallas det flygspaning efter något matnyttigt.Dick (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Tanum Företagarkommun

  Tanum är länets mest företagssamma kommun,18.7% av kommunens arbetsföra befolkning ansvarar för ett företag.Ett av våra många företagsamma är Kranman.Namnet Kranman har i hela sverige blivit ett begrepp när det gäller mindre skogsvagnar, maskiner och utrustning till fyrhjulningar och mindre traktore... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Veteranplöjning

  Vädret var bra myck folk ock gamla traktorer.På kvällen var det Afterplöj i sockenmagasinet där kvällsmaden var potäter ock 300 g köttbiff för har en plöjt hele dan så tarvar de möe mad å drecka.Tack alla medverkande ikl sponsorer.Bilden så hä plöjer en Svensk Mästare med veteranplog och traktor. (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela