Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kvarn och Fiber

  Ulseröds Väderkvarn har fått presenning på taket kommunen ville inte ta risken att något blev förstört under vintern.Fibergrävningen har tagit vinterlov men där kommunen och el gräver försöker vi samköra. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Hösten

  Ja nu är hösten här men den är vacker,våra Sveriges årstider är underbara. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Sök

  0700.Ringde det i telefonen en försvunned 75 årig man Tysk ,samling Åmåls skidcenter.Det är bara att ringa runt till dom hemvärnsgubbar som kan komma loss,det blev Tage Sandsten och jag som kunde snappt sticka iväg,men någon mil åvanför Ed så ringde det igen men den här gången berättade Johan Sand a... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Vänortsbesök

  Det fanns små grisar också och dom var mer uppskattade.Vid stian Dick. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Vänortsbesök

  Onsdag och torsdag hade Tanum besök av sin vänort i Italien Capo di Ponte.Torsdagen som jag själv var med var ett besök på Säms grisgård,medverkande var också Tannamsdalens Gårdsmejeri,vi fick smaka på gårdsprodukter och en uppskattad rundvandring bland små och stora grisar. (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela