Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kortautomater

  På många stora parkeringsplatser-hus tar man bara kort från bensinbolag så vi som bara har VISA kort måste vara försedda med växel,när jag var på Näl senast fick jag gå in och växla och dom var inte särsilt förtjusta över detta men man kan ju SMS a Ja Ja.I går var vi några från H-föreningen ute vid ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • E6 invigningen

  Blåsigt men i en strålande sol blev den sista etappen av motorvägen invigd,Skräddös rastplats är väl värd ett besök tidigare fick man gå dit men nu kör man med bil.Det var enormt med folk inte minst ortsbor till och med Clas Toreld från Kville hade makat sig dit med si kärring.På bilden ser vi några... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Invigning

  I går invigde kommunen sina nya lokaler i Tedacthuset som nu rymmer miljö,bygg och tekniska förvaltninge,det kommer att underlätta samarbetet mellan TN och M o B då dom tidigare satt i olika hus och fick gå ( springa ) emellan.Det var många besökare som kom inte minst före detta tjänstemän och polit... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Examensblommor

  Det är en vecka sedan jag plockade in dessa liljekonvalj,det är jag som ännu plockar in blommor eftersom Elisabeth inte är helt återställd efter benbrottet, det är tidigt med dessa blommor men nu är ett högtryck på väg in så dom blommar väl ut innan examen för skolelever.Jag träffade en person i For... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Hunden ROY

  Så ser han ut med boll. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela