Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • I Landsproblem!!

  U Landsproblem har vi alla hört talas om i flera årtionde deras problem med brist på både mat och vatten,men vad är ett I Landsproblem? Ett exempel,jag träffade en man härom dagen han största problem var att batteriladdaren till hans Golfbil hade gått sönder så nu fick han gå runt golfbanan!!!! (Läs mer)

  18 kommentarer

  Allmänt
 • Tack Ärliga Människor

  Efter att blivit stoppad av polisen utan körkort eller som det så fint heter utan giltigt legg (pass) vi tvättstugan så försöker jag alltid ha med plånboken när jag kör fyrhjulning,traktor eller bil,men att ha den i arbetsklädet är inte så lämpligt så den ligger löst i fordonet.Här om dagen så skull... (Läs mer)

  14 kommentarer

  Allmänt
 • Kommunens fastigheter

  Jag tror att det är få av kommunens fastigheter som har haft så många olika hyresgäster som Barackerna vid Tanums Byggdegård,dom som huserade där senast var Teckniska Nämnden men dom har flyttat till Tedacthuset så nu renoveras dom till att ta emot ensamkommande flycktingbarn ca.14 st,det tror jag b... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Snart Jul

  Eller Hur? (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Större traktor

  Alla som ägt en traktor vet att den fort blir för liten och då får man byta till en större,men att sätta den i ett växthus och hoppas på att den växer till sig var något nytt men vem vet till våren när det börjar spira så har den nog växt med 10 Hk tron kan försätta berg heter det ju, den som lever ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela