Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-08-04
  Tanumsdagen


  Tanumsdagen blev en solig och varm knalledag,med nästan 30 grader var det många som besökte sockenmagasinet för våffler,kaffe och svalka,det såldes ca 160 våffler och flera lottringar.Det blev ett bra klirr i kassan och det behöver vi för nu måste Göran Lottas hus på Vinbäck repareras, det är taket ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-07-13
  Soldattorp


  Nu är boken änterligen färdig,det har tagit oss minst 5 år att inventera och dokumentera soldattorpen i Tanums kompani så nu kan ni som vill köpa boken göra det.Vi säljer den på Sannäsdagen,Tanumsdagen,sockenmagastnet Tanumshede tisdag och fredag kl 13-16,men det går bra att ringa Margareta 070-3079... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-06-21
  Falkeröd


  Midsommarfirandet på Falkeröd drog en rekordpublik,jag har alldrig sett så mycke folk där tidigare,det fina vädret var nog orsaken men jag känner att misommarfirandet är en större högtid för svenskarna än vår nationaldag framförallt är det barnens dag. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-05-13
  Vrångsholmen

  Platsen är det gamla pojkhemmet på Vrångsholmen,kaffe finns att köpa,det är Tanums Hembygdsförening som tillsammans med Vuxenskolan ordnar det hela. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-05-13
  Vrångsholmen


  Pojkhemmet för vanartiga pojkar från Göteborg,däras liv och levende på Vrångsholmen som inte var ett himelrike utan snarare ett Helvete.Lördagen den 17 maj kommer Torsten Sigfridsson att prata om detta och en del annat som rör Vrångsholmen,det hela börjar KL 16 00 (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela