Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Städdags Pärmar

  När pärmar står på golvet så är det dags att ställa ut överskottet i en garderob i garaget,det som var dags att flytta ut var pärmar med tidningsurklipp jag har totalt 20 st och jag använder dom som mitt eget Google för allt finns inte på Google som många tror.Det älsta är från Högertrafikomröstning... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Fältpost-  PostNord

  Ett brev betyder så mycke heter det ju,är inte detta att det medföljer ett svarsfrimärke en ide att ta upp för PN? Fast man får ändra skriften längst ner till.En svensk postman tiger med vad som rör PostNord. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • PostNord

  Det har skrivits mycke negativt om PostNord på den senaste tiden men eftersom jag inte blivit drabbad av postproblem vad jag vet så tänker jag inte skriva nåt illa om PN för dom brevbärare som vi har här är trevliga och bra,att jag innan högertrafiken 1967 vickade som lantbrevbärare hör inte hit.När... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Uppfinningar

  Tror att uppfinningen är från 40 talet,men bara tanken är väl främmande i dag även om bilarna inte gick så fort på den tiden men vägarna var inte alltid så fina som i dag.Uppfinningen fick ingen spridning och lika bra är väl det.Till lördagen är det Råsjöllördagen i Grebbestad,dränglyftet blir något... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Nu har det hänt

  Jag har hört och läst om folk som fått E-brev där dom skall ärva milioner om vederbörande bara får ditt konto,och en del går påt för några tänker att det kan ju vara sant.Det finns en gyllende regel att låter det för bra så är det inte sant och det gäller både annonser och erbjudande.Jag har sparat ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela