Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2012-12-28
  Rondellgubbe

  Säms rondellsnögubbe tål inte töväder men står så länge han kan,får se om han överlever nyårshelgen,och då tänker jag på vädret och inte att nån skulle sätta en dynamitgubbe i han.GOTT NYTT ÅR på er. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2012-09-28
  Djurplågeri?

  Läste på nätet att i södra Frankrike får man fortsätta med tjurfäcktning,motivering, en gammal tradition och viktigt för turistnäringen????Jag har som prinsip att skaffa mig kunnskap om frågor som jag har åsikter om därför besökte jag en tjurfäcktning för några år sedan.När jag ser bilderna igen mår... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2012-06-01
  Snöstolpar

  Vägverkets nya giv.Perenna snöstolpar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Landet • 2012-05-04
  Rödpunkssikte

  Denhär bilden saknades i sista bloggen.

  Vem mannen på bilden är får ni gärna gissa,något pris kan jag inte utlåva

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2012-04-10
  Fiberrikt

  Under påsken har jag arbetat med fiberdragning. Sannäs fiberförening har 9 mil kabel att gräva ner. Hans-Ola Olsson och jag har tagit på oss ansvaret för vårat område, det är drygt 35 anslutningar som vi skall finna bästa och billigaste vägen till. Det stora problemet som vi ser det nu är alla... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela