Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Hösten 2


  Det är dags att ta hem ungdjuren,det känns tryggare nu inför älgjakten att ha dom runt husen på gården än en bra bit bort (Klätta) (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Hösten


  Härom dagen plockade Elisabeth mogna vilda hallon på tomten,det är inte ofta man tar två skördar hallon,dom var söta och goda. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Hösten


  Höstens är ett fyrverkeri av färger,det man ser när man åker på våra vägar är lövträden men det finns även bland våra frukter,Elisabeth har tagit in dessa tomater,njut av färprakten,eller ser det ut som våran nya regering? (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Höst


  Det är dags att se över inredningen i ladugården för snart stallas korna in,är det fint väder så kan dom gå ute på dagarna men hösten är oberäklig när det gäller vädret,korna ligger hellre inne i värmen än på kalla ängar,sen får "experter" säja vad dom vill. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Herr CLAAS


  Skörden är i full gång,den är fullt godkänd,med en vattenhalt på 12% och strålande sol rätt ofta kan man köra på högsta växeln. (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela