Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-12-22
  E6


  Motorvägsbygget går framåt dom båda tunnlarna blir 200 m långa man har hunnit spränga 100 m,när jag var där och pratade med ansvariga så låvade dom att det inte blir ett nytt Hallandsås det är ett bra berg att arbeta i,jag får göra ett nytt besök när dom är klara.
  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2013-12-09
  Decemberväder

  Fredag den 6-12: Full storm och högvatten i Grebbestad, att försöka resa tält och torgstånd inför morgondagens julmarknad var lönlöst. Man får vänta tills i morgon bitti och hoppas det mojnar.Lördag den 7-12: Vindstilla och sol, 3 minusgrader. En riktig julmarknadsdag, bättre väder kan man inte önsk... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2013-10-28
  Ljus i höstmörkret

  Jag personligen tycker inte om för mycke blommor och buskar mitt i parkeringsområden,men beröm för den,dom som gjort detta det lyser upp i höstmörkret och jag respekterar andras åsikter när det är så fint som detta.Just nu håller jag på och hjälper Martin med ett elfel på en traktor allt är ju elekt... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2013-04-19
  Snigelvarning!

  Det är lätt att man invaggas i den tron att efter en så kall vinter så har sniglarna dött. Men icke!! Under vår altan har dom det bra och äggen har kläkts så nu kryper det upp hittills ett tiotal små centimeterstora rackare för att äta kattmat. Man måste fånga dom med en liten pincett. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Boende,Natur • 2013-01-07
  Mat

  Det skall finnas många läckerheter på ett julbord,vad sägs om kokt grisknorr med rotmos eller stuvad kål.Denna anrättning är höjdpunkten när de glada grisarna har årsmöte.Smaklig måltid,vid julbordet Dick (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela