Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-11-30
  Vinteride


  Nu är kvarnarbetet avslutat för i år,dom färdigmålade bräderna räckte inte till så det fick bli en del omålade bräder och läkt som målas nästa år,Kvarngruppen skall nu sätta sig ner och stämma av årets arbete och planera nästa års arbete,dörrar några fönster är kvar utvändigt,men invändigt är inget ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-11-12
  Ulseröds kvarn


  I går svetsade Rustan klart vingstagen till kvarnen i Martins bilverkstad,så smart är årets arbete med kvarnen klart det känns skönt. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-11-01
  Ulseröds kvarn


  Nu har hättan fått mössa,i veckan så klistrades sista tjärpappen på,att det är ett utsatt ställe det kan nog de flesta förstå så när vingarna skall upp om ett par år kommer dom som gjorde arbetet tillbaka och avsynar arbetet,finns det då inga skador så bör pappen hålla i många år. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-09-26
  Ulseröds kvarn


  Muttrar av storlik 42 och av modell 1900 behövde lossas,jag köpte 5:56 Nigge hade kokt levertran på fisken Havsmus frågan var vilken mutter skulle lossna först,vi behandla dom båda två gånger under fem dagar.Vi får se. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur • 2014-09-21
  Ulseröds Kvarn


  Ann-Katrin Eklund har skrivit om arbetet med kvarnen på kommunens hemsida.www.tanum.se (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela