Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Veckans höjdarprogram

  På spåret är ett TV program som Elisabeth och jag sällan missar,i bland kan man svaren innan dom som sitter i burarna, men man lär sig en massa annat också som att Svenska flaskans dag firas den 1 okt.till minne av motbokens avskaffande den 1 okt. 1955 det visste jag inte,tänk vad mycke man inte beh... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Lumpen

  Det är 55 år sedan jag gjorde lumpen på F9 Säve.Det var strängt fotoförbud på flottiljen med höjd beredskap,man skall komma ihåg att det kalla kriget har alldrig varit så kallt.Dag Hammarsköld omkom -61 och Kubakrisen -62 så nära ett V-krig har vi nog alldrig varit så vi som gjorde lumpen 61-62 fick... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Tyft blev ett lyft

  Det är inte ofta som man är ensam när man kommer till sorteringen på Tyft.Tror att alla håller med mig att anläggningem är väldigt välskött inte bara att det finns många containe behållare att lägga skräpet med väl markerade vad dom skall innehålla,utan det är också välstädat inte en massa skräp som... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Mer Puh

  Puhs fundering! Man kan inte låta bli att högakta en, som kan stava till TISDAG. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Nalle Puh

  Astrid Lindgren får förlåta men Nalle Puh är något extra,trots snart 75 så älskar jag denna björn med liten hjärna och tänkvärda funderingar, som denna.Fastän det är förfärligt gott att äta honung,så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den,som är nästan ännu bättre. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela