Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-11-16
  Invigning


  I går var det dags att inviga Tanum Shoppingcenter det fanns inte en ledig parkerigsplats på hela industriområdet till och med vägarna var fulla med parkerade bilar,att det finns så mycke folk och bilar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-07-16
  Bilbesiktning


  I morrgon skall den gamle trotjänaren besiktigas,som tur är finns på gården en en liten verkstad med billyft,nu är bromsbackarna fram utbytta och luftade.Jag har tänkt att behålla den tills fibern är klar men det är i dag den bil man kan köra på gärdena med så vi får se jag tar ett år i taget. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-06-08
  Gotland  Solens och vindarnas ö men när Elisabeth och jag var där i veckan fanns  varken sol eller vindar. Det finns myck att se på ön mer än det man vanligen läser om.Vi besökte Lärbo krikssjukhus,det byggdes upp när kriget startade 1939 blev klart 1942 men blev känd för att när kriget slutade 1945 tog man ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-02-22
  Våren

  Våren är inte här än så kör försiktigt vägarna är förrädiska nu. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-02-10
  Vinter

  Martin hade tur som fick ut virket ur skogen, ett par dagar senare så var tjälen i grusvägen borta. En sån här skördare avverkar 300 fastkubikmeter på en dag, hade någon sagt det på 50 talet hade vederbörande blivit idiotförklarad med omedelbar verkan.OS har börjat bra, ser fram emot fortsättningen.... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela