Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Mitt arbete i vårbruket

  Detta är mitt arbete i vårbruket att före sådden plocka bort dom större stenarna och efter sådden köra öve fälten och ta resten, att köra runt med en fyrhjuling och en liten släpvagn är rena drömmen i jämnförelse med att köra men en traktor som man skulle hoppa upp och ner på, det blev nog så att ma... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Sobe rent

  Detta är vad som är kvar av Tanums andra rondell, Tanums första rondell byggdes i Kville  ( Fjällbacka ) så vi gamla Tanumsbor skulle inte vara sämre så för 12 år sedan kom denna rondell till, men natten till påskafton var det några som plockade bort alla skylltar och när dom ändå var i gång så vält... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Fäll ut dina breda vingar det är vår!!

  Att känna lukten av nyharvad jord är som fin parfym för en gammal boone, nä det är några år sedan jag harvade och plöjde. Med vårbruket börjar ett nytt bondeår, hur blir skörden i år ? Alla mins torkan i fjol hur kommer det att bli med regnet i år?  Torkan i fjol var på många sätt bra för det fick m... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Reklambild

  Anders Zorns nakna kuller tänkte jag? Men så fel jag hade, det är en gammal Rysk reklambild för traktorer !! Ä dom dumma eller! tänker man, men är det så mycke bättre med en nästan naken brud med en stor tung motorsåg i sina bara händer? I blabd har dom en skogshjälm på huvudet. Ser ni i bakgrunden ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet
 • Inget Kosläpp men Djursläpp på Säm

  6 maj det är rekordtidigt, men dom kommer att gå hemma och få mat ute åtskilliga veckr till. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela