Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Wasa släng dej i väggen

  För här kommer en riktig båd!!! Med lösen från både lann å båden låg krudrögen som en dimma värre än ve Lyttsen.Det var åtta år sedan sist besök i Grebbestad men denna gång var det bättre väder och bättre planerad motagning,jag har haft nöjet att besöka fartyget flera gånger under dess uppbyggnad i ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Växtkraft

  Bilden får tala för sig själv.I morrgon skall jag till Kungälv på Bohusläns Hembygdsförbundets årsmöte,det finns fem st program att gå på förutom själva årsmötesförhandlingarna,jag har valt programmet Vad kan ett foto berätta,vi kommer ofta i kontakt med både gamla och nya foto men vad kan vi läsa u... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Krigslämningar

  Inbjudna av Ökomuseum i Halden för en vandring kring Svinesundsbrons Svenska sidan.Vi följde spåren av gamla Kungsvägen,Karl den 12 tes skansar och andra V-krigets skyttevärn,guid var den mycke historie kunnige Bo Magnusson Strömstad,det blev en lång och lärorik vandring så det medhavda kaffet satt ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Ulseröds kvarn

  Så här ser alla gånggärn ut till kvarnen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Kultur
 • Våren?

  Blåsipporna har kommit hos Margareta och Flemming i Alviken jag väntar på tussilagon.Rustan Windelberg har smidigt klart gångjärnen till den stora dörren på Ulseröds väderkvarn dom kommer att pryda sin plats. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  KulturDela