Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Kaffe

  Detta arbete kräver denna dryck.Jag har lånat orden från Albert Engström från folkomröstningen i rusdrycksfrågan 1922 fast då löd orden,Kräftor kräver dessa drycker,ja vad Albert röstade på behöver man inte tveka om men det var nära att förbudet hade blivit av det blev 51 mot 49%.Man kan ha olika ås... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Underhåll

  Televerkets luftnät lever farligt,när Martin plogade snö så kom han åt en stagvajer och till hans förvåning så gick stolpen av på mitten, stolpen var rutten,det är flera som har sin dator och telefon vi stolpens ledningar,som tur var så höll alla ledningar.Ledningar åvan jord är ingen höjdare om dom... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Får en ko se ut hur som helst?

  Om man tillhör rasen Belted Galloway så får man se så här ut,den kommer från skottland och är en köttrasko väger ca 5-600 kg.Det finns några i bohuslän ägaren berättade att många stannar på vägen och fotar,dom har dom mest för det är roligt,håll med om att dom ser roliga ut.Den har en dubbelpäls en ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Eken

  Eken har stått i ca 200 år,den fanns redan när gården Löse byggdes 1834 tänk om den kunde berätta allt den sett. (Läs mer)

  1 kommentar

  Landet
 • Eken

  Eken mätte 85 cm i roten så det var svårt att fälla den med dom korta svärd vi använder nu för tiden men med hjälp av traktorn som påskjutare fick vi ner den till slut rotkubben blev 4 meter och var 75 cm i topp. (Läs mer)

  1 kommentar

  LandetDela