Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2013-09-27
  Hösten

  Ja nu är hösten här men den är vacker,våra Sveriges årstider är underbara. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-09-09
  Sök

  0700.Ringde det i telefonen en försvunned 75 årig man Tysk ,samling Åmåls skidcenter.Det är bara att ringa runt till dom hemvärnsgubbar som kan komma loss,det blev Tage Sandsten och jag som kunde snappt sticka iväg,men någon mil åvanför Ed så ringde det igen men den här gången berättade Johan Sand a... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-08-23
  Vänortsbesök

  Det fanns små grisar också och dom var mer uppskattade.Vid stian Dick. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-08-23
  Vänortsbesök

  Onsdag och torsdag hade Tanum besök av sin vänort i Italien Capo di Ponte.Torsdagen som jag själv var med var ett besök på Säms grisgård,medverkande var också Tannamsdalens Gårdsmejeri,vi fick smaka på gårdsprodukter och en uppskattad rundvandring bland små och stora grisar. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet • 2013-07-06
  Landet

  Tanum är fantastigt,trots att vi bor centralt intill vägen mellan Tanumshede och Grebbestad mittimot Stall Heane så har vi vilda djur intill oss,rådjuren knallar med sina bambisar runt vårat hus fåglar,ekorrar,skator för att inte tala om våran husmus som bor under altanen,men vårat senaste tillskott... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  LandetDela