Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2014-12-14
  Vit Jul?


  Nä det blir nog ingen vit Jul i år,det finns både för och naktdelar med detta,men det här vädret vi har nu regn och blåst vill vi slippa.Men för säkerhets skull har jag köpt snöplog till fyrhjulingen så jag hoppas det blir en del snö så jag får testa den. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-12-02
  Fel telefon nr


  Rätt nummer till Torgny skall vara  070-5214102 (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-11-23
  Nätverk 2


  Det var inte bara jag som var i från Tanum utan Marita Isaksson också,jag tror att de flesta kommuner i sändningområdet var närvarande.För en gångs skull var jag ganska tyst men Marita var på hugget med flera åsikter på P4 V,det skulle ta flera A4 att skriva ner allt som diskuterades,men frågor som ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-11-23
  Nätverk


  Jag är med i P4 västs publiknätverk,i går lördag var vi inbjudna till Uddevalla studio vi var ett 40 tal nätverkare samlade för att få information och säja vad vi tycker om P4 V.Det var Kanal cefen Peter Sundblad och Nyhetscefen Kristina Blad Berggren som stod för värdskapet,tyvärr var flera medarbe... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2014-11-16
  Invigning


  Det var som sig bör Clas-Åke som invigningstalade och sedan klippte det blå bandet.Det var lätt att hitta i den stora byggnaden med massor av små och större butiker och matställen Coops frukt och grönsaksavdelning var inponerande,den stora öppna ytan med med en stor sen får många plusspoeng. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela