Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2017-03-30
  Fiber

  Fibern breder ut sig,i V.12-13 drogs fiberkabel tillsammans med avloppsledning till Havsten en Ö NV om Havstenssund så nya medlemmar kommer hela tiden till Sannäs Fiber vilket vi andra medlemmar med tacksamhet mottager. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2017-02-28
  Mjölkbilen

  I går den 27-2 blev en milstolpe i gårdens historia för då hämtade mjölkbilen mjölk för sista gången på gården,några timmar senare kom slaktbilen och hämtade ett lass med kor.Nu går en flerhundraårig tradition i graven.När jag började som mjölkbonde i början av 70 talet fanns det ca 24 mjölkbönder o... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2017-02-25
  Vildsvin och nostalgi

  Martin berättade att det var vildsvin i ekdungen på Säm,som namnet anger så är det en plats med nästan bara ekar.1983 byggde jag och nån till ett bord och bänkar så på kristihimelsfärdsdag tog sämsborna med sig kaffekorg, ungar,hundar och annat för en trevlig samvaro,detta blev en tradition i över 2... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2016-12-25
  Svensk doping

  Här är bildbeviset på att Svenskarna var dopade under vinter OS i Lillhammer i Norge 1994,så då kan väl Norrmännen få dopa sig också fast det inte är i flytande form. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Framtiden • 2016-12-18
  Skarpt Läge

  Jo då,det är tydligen skarpt läge för Suckarnas Bro på Säm,markägare och andra har fått medelande från trafikverket om planering om brobyte,dom var och provborrade i veckan så om var den nya bron blir det är väl det dom lärde skall tvista om,dom provborrade för 20 år sedan också så det är väl bäst a... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FramtidenDela