Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Tomtar

  Får Tomtar se ut hur som helst? Tydligen och då är dessa tomtar mina favoriter.Hade nöjet att träffa damen som desaignade dessa tomtar på en mässa för många år sedan,hon berättade att det var svårt att mönsterskydda dessa och flera efterapade hennes tomtar så det gick till rätten och hon fick rätt m... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Råsjöllördagen Grebbestad

  Det var den här dagen på året då drängar och pigor var lediga och kunde slå sig loss och visa upp sig,dagen hette nog rå sig själv dagen från början men med några supar inför västen så blev det nog samandraget till dagens ord,men då ville man nog visa upp sig och tävla i styrkelyft på någor sätt men... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Städa

  Det var några år sedan takrännorna på huset till Magnussons gård på Säm blev städade men nu när solen skiner är det hög tid att rensa dom,det var mer skit i dom än jag trodde,senare i höst har Arne lovat hjälpa mig att byta vindskivor.På lördag skall Arne och jag till Lysekil på tändkulans dag,månad... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Arnes Väg

  Arne Alfredsson har varit den person som varit en centralfigur i detta projekt.det har varit ett Leader projekt i samarbete med Tanums Kommun,samhällsföreningen,Trafikverket mf.i mf.finns Ulseröds Väderkvarn därför känner jag till projektet och Arnes arbete i detta i bland nästan hopplösa arbete,men... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid
 • Invigning Arnes Väg

  Det är nog inte så många som känner till Arnes väg men den nya gångvägen går från kyrkan sen Viken,Gullbringa,Långeby och slutar vid Edsviken.Det var säkert över 200 personer som kom för att springa eller gå i egen takt en del av sträckan ca 2.5 km.3 år har det tagit att färdigställa sträckan men de... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela