Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2015-07-19
  Arnes Väg

  Arne Alfredsson har varit den person som varit en centralfigur i detta projekt.det har varit ett Leader projekt i samarbete med Tanums Kommun,samhällsföreningen,Trafikverket mf.i mf.finns Ulseröds Väderkvarn därför känner jag till projektet och Arnes arbete i detta i bland nästan hopplösa arbete,men... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2015-07-19
  Invigning Arnes Väg

  Det är nog inte så många som känner till Arnes väg men den nya gångvägen går från kyrkan sen Viken,Gullbringa,Långeby och slutar vid Edsviken.Det var säkert över 200 personer som kom för att springa eller gå i egen takt en del av sträckan ca 2.5 km.3 år har det tagit att färdigställa sträckan men de... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2015-07-01
  5 År

  I dag är det 5 år sedan jag skrev min första blogg på denna sida,det har blivit hela 320 st bloggar,hur många som läser dom vet jag inte men på kommunen har dom sagt ( Ulf Eriksson ) att jag gärna får håll på.Vi får se hur länge,nu börjar sommaren,Ha det. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2015-05-13
  Jävlar a namma

  PÅ Säms gårdsmuseum renoverade Georg Björkdahl från hembygdsföreningen och jag en hel del gamla lantbruksredskap.Strömstadstidningen kom på besök för att göra ett repotage om vårat arbete,just då höll vi på med en enhästars slåttermaskin som stått i skogen i 30 år så det mesta ver ordentligt fastros... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid • 2015-02-08
  Huseve

  Själv behöver jag inte huseve men dottern Lisa har kamin så mitt jobb är att förse henne med detta,bättre motion finns inte och så får man frisk luft och samtidigt rensa i gärdesdikena för att inte prata om all röjning i skogen.I dag söndag var det sol och minus två grader så bättre väder finns inte... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  FritidDela