Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Knäpp knapp

  När översta knappen i byxorna ramlade bort när jag skulle ha dom, byxorna hade väl krymt i tvätten, så det var bara att ta fram sygrejerna och snabbt sy fast den händig som jag är men det var bara det att jag sydde fast knappen på insidan, i lumpen hade vi skinnrockar och när kapparna lossnade så sa... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Skräpmat?

  Nä det tycker jag inte för det är tillagningen man kan ha synpunkter på, äter gärna hamurgare i bland, snabbmat? om maten är snabb vet jag inte men däremot personalen där går det undan, var på Burger King sist vecka  å personalen går inte utan springer fram och tillbaka som tättingar å nån kö var de... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • 10 års jubeleum

  I dag är det 10 år sedan jag skrev min första blogg på kommunens hemsida, bilden på Ulf kom några bloggar senare, detta är den 756 bloggen. Det började med att vi var 10 st som skulle vara lite som ambassadörer för kommunen och göra reklam och få folk att flytta till kommunen, det fanns då över 5000... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Annpassa sig

  I går hade vi städdag runt Göran Lottas stuga på Vinbäck, efteråt samlades vi till kaffe och hade styrelsemöte samtidigt, kunde konstatera att all uthyrning och annan verksamhet som ger oss pengar är borta i år och som Margareta sa det blir ett år med bara utgifter och inga inkomster men en tröst är... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Det fungerar

  Vi hade årsmöte med Sannäs fiber och det fungerade det var väl färre än vanligt men man kunde ju ringa till någon och be den ställa frågor och kunde direkt få svar via telefon, var på begravning sist vecka och där hade man också löst det med att max 50 i kyrkan vid begravningen och efter akten gick ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela