Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Myrornas krig eller konsverk?

  Tolkat som man vill för detta är vad som blir kvar när myrorna har härjat i en gammal timmerstock, men orsaken var att det läckt in vatten under ett fönster och då kan myrorna bygga bo och härja som dom vill. (Läs mer)

  4 kommentarer

  Allmänt
 • Spik som säkring?

  Texten är hämtad från en traktorinstuktionsbok från 1953 det kan låta främmande att skriva så i dag men på -50 talet var det inte ovanligt med spik och ståltråd som ersatte säkringar, i dag kan man köpa säkringar i nästa varje välsorterat varuhus men då var det inte så lätt alltid å det gällde inte ... (Läs mer)

  5 kommentarer

  Allmänt
 • Sexit ??

  Skall man skratta eller gråta när man läser sådana här annonser! man läser ofta om kvinnor som har förstört sina läppar med en skönhetsopration som inte blivit som dom hade tänkt sig, har jag fel för det kan ju finnas män som också hoppar på detta med läppförstoring i tron att dom blir mer sexiga el... (Läs mer)

  6 kommentarer

  Allmänt
 • Va trött man blir

  Det är tråkigt att se gamla ladugårdsbyggnader sakta men säkert med tyngdlagens hjälp närma sig marken, har sett denna ladugård sen det fanns djur i den,vore självklart att ägaren tar ansvar och river ner allt men jag vet att detta inte kommer att ske så jag får se den sakta ramla ihop. (Läs mer)

  2 kommentarer

  Landet
 • Kattedaben befolkas

  För första gången besökte jag kattedaben sen husen blev färdiga och nu höll många på att flytta in i sina lägenheter bland annat Lotta och Claes från Kville, hur det slutade vet jag inte för Lotta bar in grejer och Claes bar ur grejer men som tur var Claes bror där och hjälpte till men bara dom blir... (Läs mer)

  3 kommentarer

  AllmäntDela