Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2020-02-20
  Gula fläcken

  I går var jag i Möndal Kl. 08:00 och blev opererad i den gula fläcken vad dom gjorde vete tusan men en av sköterskana var i från strömstad så det tog lite tid. Martin körde bilen så det gick snabbt och bra, i dag skall jag till Uddevalla för efterkontroll, förr såg jag lite på ögat nu ser jag inget.... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2020-01-21
  Hur vet man att man är frisk om man alldrig varit sjuk??

  Dom orden borde Nalle Puh ha sagt, det är konstigt för man är piggare efter man varit sjuk än man var innan man var sjuk, och har man varit sjuk så vet man när man är frisk, fick en släng av magsjuka i lördags och då är man ganska slak dagen efter men man kan ju hitta på en massa sådana här tokighet... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2020-01-06
  Humor

  Det kunde vara ett aprillskämt men roligt är det, det var en som berättade att på en stor gård med många traktorer var det ett par ungar som roade sig med att byta oljestickor på traktorerna, det sas att en traktor skar innan man upptäckte tilltaget,man kan nog börja tillverka oljesticksförlängare d... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt • 2019-12-23
  Tore Wretman

  Släng dig i väggen för nu har jag gjort klar skinkan efter ett recept från ARLA. Nu skall den kallna lite innan det blir en macka av vörtbröd skinka och senap, brukar hålla mig när det gäller julmust den hör julaftonen till men men i år har jag fixat skinkan så man får nog frångå traditionen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt • 2019-12-17
  Va då skräpmat?

  Kött och brö me strimla potäter ä väl inge skräpmad, så fort nåt är gött så kallas de för onyttig mad men de ä väl tillagningen som man kan hå åsikter om å en kan väl eda me måtta minns en undersökning om ägg att åd en för möe så blev en dåli ! ja de tro hoggarn de, nä ködd å brö å potetter de ä gre... (Läs mer)

  1 kommentar

  AllmäntDela